Warning: chmod() [function.chmod]: Operation not permitted in /home/www/hildasandstrom.se/wp-content/plugins/kstats-reloaded/kstats-config.php on line 98

Warning: chmod() [function.chmod]: Operation not permitted in /home/www/hildasandstrom.se/wp-content/plugins/kstats-reloaded/kstats-config.php on line 102

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/hildasandstrom.se/wp-content/plugins/kstats-reloaded/kstats-config.php:98) in /home/www/hildasandstrom.se/wp-content/themes/hildasandstrom.se_mobile/header.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/hildasandstrom.se/wp-content/plugins/kstats-reloaded/kstats-config.php:98) in /home/www/hildasandstrom.se/wp-content/themes/hildasandstrom.se_mobile/header.php on line 1
Hilda Sandström » SORRY
 

SORRY

14 Maj 19:05

Om ni undrar efter mina tvivelaktiga mobilbilder så är det fröken Bylund som snott min laddare. Så, nu när jag skyllt ifrån mig kn jag med gott samvete lägga upp denna suddiga bild och meddela att jag är i Sandhamn. Vi spelar in x-factor för fulla muggar och imorgon blir det en heldag. Om jag hinner ska jag förbi Josefinas invigning, mys! Hörs på onsdag.

-

I’m so sorry for the bad pictures right now. But I don’t have my camera charger at the moment so my iPhone is the one and only. At the moment I’m in Sandhamn where we are recording X-factor. The schedule is full booked tomorrow. Have a nice eve! x

1 kommentar till “SORRY”

  • Rebecca maj 15th, 2012 11:38

    your pictures are still beautiful !

Skriv en kommentar